Valentina Lisitsa

Müzik

Kazananlar

Retweet ederek ve/veya paylaşarak kazanma şansı yakala!

Açıklama

 

 

Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserler serisi başlıyor.Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserler serisi  Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte hali hazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek konserlerde Events Across Turkey organizasyonuyla İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla buluşturuyor.

İnternet üzerinde 100 milyona yakın izlenme ve yüzbinlerce takipçiye ulaşan ve Youtube'un en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olan Ukraynalı  müzisyen, Avrupa, ABD, Japonya, Güney Kore, Meksika, Hong Kong, Tayvan gibi ülkelerde yüzlerce gösteri yapmış ve dinleyicilerine Royal Albert Hall gibi mekanlarda Londra Senfoni Orkestrası gibi dünyanın en prestijli orkestralarıyla çalmıştır. 

Liszt, Rachmaninoff, Schubert gibi isimlerin eserlerine repertuvarında yer veren Lisitsa, uç noktalardaki yeteneği, inanılmaz tekniği ve yumuşak yorumuyla dünyanın en önde piyanistlerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak bu çok özel mekanda konser deneyimini kaçırmadan yerinizi ayırtın.

Bahçe de Kim Var?

Bu özel konserlerden önce ve konser arasında Aya İrini’nin avlusunda Turkcell Platinum Lounge sahnesinde ülkemizin önemli müzisyenlerinden Emre Kula çok özel bir dinletiyle sizlerle olacak.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.