İngilizce Eğitimi

Eğitim

Kazananlar

Retweet ederek ve/veya paylaşarak kazanma şansı yakala!

Açıklama

‘’Askıda English’’ ile her ay, kampanya sonucu 1 kur İngilizce eğitimi kazanan 1 öğrenci, istediği bir AmericanLIFE şubesinde eğitim alabilecektir.

-          Güncel AmericanLIFE şubelerine www.americanlife.org/temsilciliklerimiz/  linkinden ulaşılabilecektir.

-          1 kur İngilizce eğitimi, konuşma ağırlıklı Genel İngilizce sınıflarımızda kullanılmak üzere geçerli olacaktır. Farklı bir eğitime dönüştürülemez.

-          Öğrencilerin kampanyadan birden fazla faydalanabilme imkanı vardır. 1 kur hediye kullanan öğrenci, sonraki aylarda da kampanyaya tekrar katılabilir.

-          Hediye kur kazanan öğrencinin, en yakın AmericanLIFE şubesinde konuşma seviyesine bakılır, en geç 4 ay içerisinde AmericanLIFE şubesinde uygulanan ve öğrenci için uygun olan zaman dilimlerinde eğitimi başlatılır.

-          Öğrenci kullanmak istediği kur hakkını, 1 yıl içerisinde kullanmak durumundadır. 1 yıl içerisinde kullanılmayan hediye kur geçerliliğini yitirecektir. 1 yıl geçerlilik süresi, öğrencinin AmericanLIFE sistemine kaydının yapıldığı günden itibaren başlamaktadır.

-          Hediye kur başkasına devredilemez, iptal edilemez, başka şubeye transferi ve para iadesi talep edilemez.

-          Öğrenci, kendisine önerilen grup için onay verdiği andan itibaren hediye kurunu kullanmış sayılmaktadır. Devam edilmeyen eğitim saatleri için yeni bir eğitim/kur talep edilemez.